See you SAT 07.11.2015

Rotterdam, location announced soon!!!
Meld hier uw kandidaat aan

Programma Gala-Award Show & DC-Connect

PEARLS OF THE DUTCH CARIBBEAN 2014 – THE 3RD ANNUAL GALA & AWARD SHOW

Podiumprogramma
20.30 uur – 02.00 uur (inloop 20.00 uur)
Ook dit jaar gaat de Award uitreiking gepaard met een spetterende show! De winnaars van de ‘Pearl Awards’- die afkomstig zijn en/of een bijzondere affiniteit hebben met Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius – zullen op deze avond bekend worden gemaakt. Inmiddels is al bekend welke artiesten komen optreden. Deze parels zullen het publiek een onvergetelijke avond bezorgen!

Op het Pearls-podium staat onder andere geprogrammeerd: Vince Irie; deze trotse Arubaan omschrijft zijn muziek als ‘Reggae on the Rocks’, een opzwepende mengelmoes van Rock en Reggae! Verder kan een optreden van stand-up comedian Collin Edson en een ‘inspirational’ speech van Michenu Maduro niet ontbreken. Tevens zal één van de award winnaars van 2013 een podium krijgen. Rinchemar Martina (Media & Entertainment) met zijn Afro-Carabische Drum & Showband Kalentura zal een spetterende percussie show neerzetten. Presentatie van de avond ligt in handen van Kizzy en MC Quentin.

Met een Caribbean afterparty is ervoor gezorgd dat iedereen zal kunnen genieten van zijn of haar favoriete muziekstijl. De afterparty wordt geopend met allround band K’ribe. Zij spelen alle Caribische stijlen zoals Bachata, Kizomba, Merengue, Ritmo Kombina, Salsa en Zouk. Na een optreden van DJ CuRTeeZ sluiten we het feest af met Recruitz band. Deze Soca band komt oorspronkelijk uit Aruba, maar is vanwege hun muziekstijl speciaal ingezet voor de bovenwindse eilanden Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius.

Kijk voor de profielen van deze artiesten op onze blog!

Dutch Caribbean Connect: Pre Gala Network Event
19.00 uur tot 20.15 uur
Dit jaar weer voorafgaand aan de Gala & Award Show kunt u deelnemen aan de netwerkbijeenkomst ‘Dutch Caribbean Connect’. Als VIP kunt u onder genot van heerlijke hapjes, drankjes en muziek, waardevolle contacten leggen. Net zoals vorig jaar kunt u verschillende decision makers ontmoeten die de Dutch Caribbean een warm hart toedragen en bereid zijn hun kennis, kunde, idee en netwerk te delen, alsmede onze Dutch Caribbean high professionals.

Organisatie
De missie van OCAN is positieverbetering van Caribische Nederlanders in het Koninkrijk. De jaarlijkse Gala & Award Show wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam & Mi Refugio. Voor de uitvoering van het podiumprogramma is er samenwerking gezocht met verschillende partijen zoals Ken Theater, Passionada Entertainment, BuzzBin Productions, GIG International en Massive Productions.

Kaartverkoop
Met dank aan Fruzitime, Nostisia, Chillingstation en FunX die al aandacht hebben geschonken aan de DC Pearls 2014

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail


Nieuwsbrief