DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Nieuws

Jacinto Zimmerman ontvangt Prof Volunteer Award

IMG_3157 resize

Op 26 februari 2019 heeft de verblijde Eindhovenaar Jacinto Zimmerman zijn Pearls of the Dutch Caribbean award en oorkonde uit handen van Ocan bureau manager Cynthia Ortega-Martijn uitgereikt gekregen. Dat deed hij op het Stadskantoor van het gemeentehuis Eindhoven in het bijzijn van gemeenteraadsleden Jannie Visscher en Miriam Frosi en fractiemedewerker Sytze van der Veen.

De jury van de Pearls of the Dutch Caribbean Awards 2018 kende het ‘Prof Volunteer Award’ aan de zeer actieve genomineerde Zimmerman toe. Zimmerman kon tijdens de award ceremonie die op 20 oktober 2018 in Den Haag plaatsvond niet aanwezig zijn. De andere winnaars op die avond waren Soraima Martina (categorie All-round Volunteer), Maybell Manuel (categorie Innovative Volunteer).

Foto: Jacino Zimmerman links geflankeerd door raadsleden Jannie Visscher en Mirjam Miriam Frosi en rechts door fractiemedewerker Styze van der Veen en Cynthia Ortega-Matijn

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo