See you SAT 14.06.2014

Engels Groothandelsgebouw, Rotterdam
Get Tickets

Pearls of the Dutch Caribbean 2014 – the 3rd Annual Gala & Award Show

Pearls of the Dutch Caribbean 2014 – The 3rd annual Gala & Award Show

Op zaterdag 14 juni 2014 vindt de derde editie van ‘Pearls of the Dutch Caribbean’ plaats in Engels (Groothandelsgebouw) Rotterdam. Op deze jaarlijkse Gala & Award show vieren wij de maatschappelijke successen van de Caribisch-Nederlandse gemeenschap. Rolmodellen uit de Dutch Caribbean Community worden met felbegeerde Pearl Awards in diverse categorieën onderscheiden voor hun bijzondere bijdragen en prestaties in het afgelopen jaar. Met Live muziek & Entertainment van gevestigde en upcoming artists, inspirerende key-note speeches en een dansfestijn als after-party, tonen wij u de kracht van de Dutch Caribbean in al zijn veelzijdige pracht! Dit jaar is het thema van de avond:

‘Change’

“Make the Change”, want verandering begint bij onszelf en is de sleutel tot verbetering en succes. Sterker nog: “We are all part of the change”, wij zijn allemaal onderdeel van de verandering die wij willen zien in de Caribisch Nederlandse gemeenschap.

Dutch Caribbean Connect: Pre Gala Network Event

Dit jaar weer voorafgaand aan de Gala & Award Show kunt u deelnemen aan de netwerkbijeenkomst ‘Dutch Caribbean Connect’. Als VIP kunt u onder genot van heerlijke hapjes, een open bar en livemuziek, waardevolle contacten leggen. Net zoals vorig jaar kunt u verschillende decision makers ontmoeten die de Dutch Caribbean een warm hart toedragen en bereid zijn hun kennis, kunde, idee en netwerk te delen, alsmede onze Dutch Caribbean high professionals.

Organisatie

Het Overlegorgaan Caribische Nederlanders (OCAN) is een landelijke samenwerkingspartner op het terrein van integratie en een overlegpartner van de rijksoverheid. De missie van OCAN is positieverbetering van Caribische Nederlanders in het Koninkrijk. De werkzaamheden van OCAN bestaan uit advies, overleg, organisatie, informatie en projectuitvoering op onder meer de terreinen van opvoedingsondersteuning, ouderbetrokkenheid, jongerenproblematiek en werving en selectie. OCAN participeert in het European Network Against Racism (ENAR). De jaarlijkse Gala & Award Show wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam. Draagt u onze missie ook een warm hart toe? Neemt u dan svp contact met ons op. Wij werken graag met u samen!

 

Flyer-2014_v2_DEFINITIEF

EVENEMENT: PEARLS OF THE DUTCH CARIBBEAN – THE 3RD ANNUAL GALA & AWARD SHOW
DATUM: ZATERDAG 14 JUNI 2014
TIJD: DUTCH CARIBBEAN CONNECT 19.00 UUR – 20.15 UUR.
THE 3RD ANNUAL GALA & AWARD SHOW: 20.00 UUR (INLOOP) 20.30 UUR (AANVANG) –  02.00 UUR
LOCATIE: ENGELS (GROOTHANDELSGEBOUW) STATIONSPLEIN 45, 3013 AK ROTTERDAM (  (SCHUIN TEGENOVER HET CENTRAAL STATION)
ENTREE: GALA & AWARD SHOW €25 (EXCL. SERVICEKOSTEN)
DUTCH CARIBBEAN CONNECT VIP INCL. TOEGANG GALA & AWARD SHOW €50,- (EXCL.  SERVICEKOSTEN)
DRESSCODE: TENUE DE VILLE
SOCIAL MEDIA: FACEBOOK.COM/DCPEARLS
TWITTER.COM/DCPEARLSNL
LINKEDIN: PEARLS OF THE DUTCH CARIBBEAN

Info & Kaartverkoop: www.DCpearls.nl


Nieuwsbrief