DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Nomination Criteria

Algemene criteria genomineerden:

Kandidaten moeten aan verschillende criteria voldoen willen zij in aanmerking komen voor een nominatie voor de Pearls of the Dutch Caribbean business edition speciaal geënt op onze ondernemers. De term ondernemer is hier breed gedefinieerd. Met ondernemer kan aan de ene kant een zakenman, -vrouw ofwel een entrepreneur worden bedoeld, maar aan de andere kant ook een persoon met ondernemende gedrag. Onder ondernemend gedrag verstaan wij onder anderen; het zien van kansen en deze pakken, initiatief nemen, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en assertiviteit.

Dus, zijn ze ondernemend? Excelleren ze in hun vakgebied? Leveren ze een onderscheidende bijdrage aan de Caribisch-Nederlandse gemeenschap in termen van beeldvorming en/of gemeenschapsvorming en leveren ze een bijdrage aan de Nederlandse samenleving? Indien wel, nodigen wij u uit om deze kandidaten te nomineren!

De selectiecommissie en vakjury kijken onder andere naar de volgende selectiecriteria om de definitieve lijst van genomineerden en winnaars vast te stellen uit de inzendingen/aanmeldingen.

  • De genomineerde heeft een ondernemersmentaliteit.
  • De genomineerde heeft een voorbeeldfunctie in de categorie die hij/zij beoefent.
  • De genomineerde draagt bij aan de positieve profilering van de Caribisch-Nederlandse gemeenschap, cultuur en ondernemerschap.
  • De genomineerde wilt graag de kwaliteit van de Koninkrijksrelaties of de maatschappelijke positie van Caribische -Nederlanders in Nederland verbeteren.
  • De genomineerde brengt vanuit de dagelijkse bezigheden zowel verbaal als non-verbaal een positieve boodschap over, wat de ontvanger kan inspireren en motiveren.
  • De genomineerde of één van de ouders is geboren op Curaçao, Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en/of Saba zijn en is woonachtig in Nederland.
  • De genomineerde participeert actief in de Nederlandse samenleving.

 

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo