DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Partners

Een zichtbare missieverbinding tussen event & organisatie

Voor de organisatie van deze Business Edition Pearls of the Dutch Caribbean zijn wij nog opzoek naar partners die een bijdrage willen leveren.
Bij Pearls of the Dutch Caribbean, spreken we bewust niet van sponsors maar van partners. Bedrijven, overheden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en individuele personen die de waarden delen die het evenement belichaamt. Dit kan natuurlijk op vele manieren. Graag gaan wij met u het persoonlijke gesprek aan op welke wijze wij een zichtbare missieverbinding tussen uw organisatie en ons evenement tot stand kunnen brengen. Een verbinding met baten voor uw maatschappelijke én commerciële business propositie.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met

Pearls of the Dutch Caribbean

E: info@dcpearls.nl

T :070 – 380 33 01

ocanlogo

The Dutch Caribbean Pearls Awards: Business Edition word door Stichting Ocan geïnitieerd.

Ocan gelooft in de kracht en de potentie van het menselijk kapitaal in de Dutch Caribbean. Met innovatieve methodieken, consultancy, training , coaching, projectmanagement en matchmaking willen wij helpen om uit dit kapitaal het optimale rendement te halen. In onze activiteiten leggen wij zoveel als mogelijk de verbinding tussen het human & knowledge capital in Nederland én in de Dutch Caribbean.

Wij hebben een multidisciplinair Caribisch-Nederlands bestand van consultants, wetenschappers, coaches, artsen, psychologen, bestuursadviseurs en maatschappelijk werkers. Wij beschikken over een hoogwaardig netwerk in bedrijfsleven, onderwijs, overheid, kunst- en cultuursector  en maatschappelijk middenveld in Nederland én op de eilanden.

Wij hebben door onze lange voorgeschiedenis een hechte band met de Caribisch-Nederlandse gemeenschap opgebouwd. Als adviserend intermediair zijn wij dan ook uitstekend in staat om het maatschappelijke en economische potentieel van deze gemeenschap voor te ontsluiten.

E: info@ocan.nl

T: +31 (0)70-380 33 01

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo