DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Michelangelo Walter

Sinds jongs af aan kon ik, Michelangelo Walter niet stil blijven zitten in de klas, het was TOTAAL geen ADHD, maar gewoon het feit dat ik stil moest zitten, luisteren en doen wat me verteld werd was niks voor mij. Op school was ik geen uitblinker maar, Ik hoefde ook niet veel te leren om een toets met een voldoende te halen.

Fitness en Health dat is mijn passie. Fitness heeft weliswaar mijn leven gered. Fitness heeft mij door moeilijke periodes in me leven doorgesleept. Vanaf me 14e ben ik al bezig met fitness, wat begon met een paar push ups and sit-ups per dag veranderde al heel snel in een dagelijkse hobby.

Heel me leven ben ik wel omsingeld geweest door mensen die met een overlevingspatroon leven. Eentje, die veel spanning en stress veroorzaakt. Maar dat maakte me juist sterker om steeds weer buiten me comfortzone te stappen en de eerste stap te nemen om mijn passie achterna te gaan.

Ik kom uit een omgeving waar de meeste mensen die geen werk konden vinden, zelfs hun eigen ‘werk’ gingen maken. Dit wou ik ook maar, niet op hun manier, In mijn hart wist ik dat ik voor andere zaken bestemd was. Door mezelf open te stellen naar andere en geleerd te hebben om naar mijn gevoel te luisteren heb ik uiteindelijk mijn roeping en passie gevonden! Dit heb ik gedaan door zelfreflectie; wat vind ik nou super leuk om te doen? Waar krijg ik voldoening in?

Je hebt toch niks te verliezen. Passie, wilskracht en doorzettingsvermogen zijn in mijn optiek de fundamenten om door te groeien naar een succesvolle en zelfstandige ondernemer. Een droom die uit lijkt te komen.

 

MOC TEAM (69 of 131)

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo