DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Shadeska Nicolina WINNER

Shadeska Nicolina is op Curaçao geboren. Ze woont sinds het jaar 2000 in Nederland. Ze is voor haar studie Bedrijfseconomie en postdoctorale opleiding registeraccountant naar Nederland gekomen. Shadeska Nicolina is registeraccountant en business coach, internationale spreker en auteur van het boek ’37 Powerful ways to great lifestyle and financial security’. Shadeska heeft verschillende ambitieuze ondernemers geholpen met een strategische visie en strategisch plan om meer winstgevendheid en resultaten in hun bedrijf te behalen, zodat ze het leven kunnen leiden die zij willen leiden.

– Shadeska is registeraccountant met jarenlange ervaring van bedrijven en financiële kennis.

– Shadeska heeft hetzelfde podium gedeeld met haar coach JT Foxx, Wereld’s #1 Wealth Coach, Vanilla Ice van het hitliedje Ice Ice Baby, Robert Kyosaki van de beststeller Rich Dad Poor Dad, zijn vrouw Kim Kyosaki en internationale entrepreneur Michelle Mone.

– Shadeska is dit jaar naar Atlanta geweest en high level business training gevolgd van de President van High Point Universiteit, Dr. Nido Qubein die in de Raad van Commissie zit van verschillende bedrijven onder andere Great Harvest Bread Company, BB&T (een billion dollar financiële instelling in Verenigde Staten) en La-Z-Boy corporaties,waardoor haar klanten ook de beste resultaten kunnen behalen.

Nicolina, Shadeska - PIC

 

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo