DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Archives

Michelangelo Walter

Sinds jongs af aan kon ik, Michelangelo Walter niet stil blijven zitten in de klas, het was TOTAAL geen ADHD, maar gewoon het feit dat ik stil moest zitten, luisteren en doen wat me verteld werd was niks voor mij. Op school was ik geen uitblinker maar, Ik hoefde ook niet veel te leren om een toets met een voldoende te halen.

Fitness en Health dat is mijn passie. Fitness heeft weliswaar mijn leven gered. Fitness heeft mij door moeilijke periodes in me leven doorgesleept. Vanaf me 14e ben ik al bezig met fitness, wat begon met een paar push ups and sit-ups per dag veranderde al heel snel in een dagelijkse hobby.

Heel me leven ben ik wel omsingeld geweest door mensen die met een overlevingspatroon leven. Eentje, die veel spanning en stress veroorzaakt. Maar dat maakte me juist sterker om steeds weer buiten me comfortzone te stappen en de eerste stap te nemen om mijn passie achterna te gaan.

Ik kom uit een omgeving waar de meeste mensen die geen werk konden vinden, zelfs hun eigen ‘werk’ gingen maken. Dit wou ik ook maar, niet op hun manier, In mijn hart wist ik dat ik voor andere zaken bestemd was. Door mezelf open te stellen naar andere en geleerd te hebben om naar mijn gevoel te luisteren heb ik uiteindelijk mijn roeping en passie gevonden! Dit heb ik gedaan door zelfreflectie; wat vind ik nou super leuk om te doen? Waar krijg ik voldoening in?

Je hebt toch niks te verliezen. Passie, wilskracht en doorzettingsvermogen zijn in mijn optiek de fundamenten om door te groeien naar een succesvolle en zelfstandige ondernemer. Een droom die uit lijkt te komen.

 

MOC TEAM (69 of 131)

Claudio Fray

Als ‘Online Coach’ verplaats ik mijn kennis als personal trainer van een gym naar de wereld, letterlijk! Online fungeer ik als hun persoonlijke ‘Health Manager’. Dagelijks begeleid ik een aantal cliënten intensief op alle facetten van hun gezondheid: voeding, beweging en hun levensstijl. Met mijn kennis opgedaan in de geneeskunde en een jaar voeding & diëtetiek samen met een oog voor technologie, help ik mensen de krachtigste versie van zichzelf te worden zodat zij zich kunnen realiseren dat zij in staat zijn te bereiken waar zij hun zinnen op zetten. Ik hoop met mijn business ook meer mensen te kunnen bereiken om te investeren in hun gezondheid en die van hun omgeving. Ik wil ook zielsgraag meer kunnen betekenen voor groepen die geen toegang hebben tot de juiste kennis en ervaring die ik heb, om hun zelf en hun naasten gezond en fit te maken!

 

Fray, Claudio - PIC

Marie Louise Klijn

Sinds ik 16 was ben ik begonnen met Lovelies by Loeloe als hobby, ik maakte en verkocht bijoux en crafts. Na ongeveer een jaar ben ik naar Nederland verhuisd om een opleiding te volgen tot goudsmid op Vakschool Schoonhoven. Helaas bij gebrek aan fijne motorische vaardigheden ben ik na een paar maanden gestopt. Ik heb daarna nog enige tijd in Nederland gewoond waarna ik toch besloot om terug te gaan naar Curaçao. In de lente/zomer van 2015 startte ik Lovelies by Loeloe weer op als sieraden merk na het bezoeken van enkele workshops in Sarasota, Florida. Me school had ik nog niet afgerond maar het lukte me in 2 jaar een Mbo Marketing en Communicatie te halen. En in totaal 8 leveranciers in 1 jaar te behalen. Het begon allemaal wat te comfortabel te worden. En met de gezegde ‘There is no growth in the comfort zone’, ben ik weer naar Nederland verhuisd. Sinds september woon ik in Rotterdam en werk ik vanuit huis en besloot ik toch verder een part time studie erbij te doen. Mijn droom is nu ook om Lovelies by Loeloe tot een geliefd unisex sieraden merk te laten groeien, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Klijn, Marie Louise pic 1

Carlton Manuel WINNER

Op Curaçao heb ik, Carlton Manuel, diverse jobs in de mediawereld vervuld. Hierdoor is mijn liefde voor dit vak gegroeid. Als volwassene ben ik in Nederland het vak ingerold. Om dit goed te kunnen doen heb ik de opleiding als videografiek gehaald. Samen met mijn partners Eduardo Goeloe en Maybell Manuel Rodriguez zijn wij de founders en co founders van Dynasty Media. Met DM willen wij aan jongeren kansen bieden om zich in de wereld van de media te ontwikkelen. In korte tijd is het ons gelukt om als mediapartner van grote events te worden zoals Antilliaanse Feesten in België. We zijn zeer trots op onze -net verworven- samenwerking met TV direct. Op dit moment voelt dat als de kers op de taart!

 

Manuel, Carlton pic 1

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo