DCpearls 2017

DCpearls 2017

DCpearls 2017

What inspires you? DC Pearls 2015, Gala/Award Show

Archives

Brand: Colorism

colorism banner

Wat betekent dit precies?

Colorism betekent letterlijk dat er gediscrimineerd wordt op basis van kleur

PRETU  de letterlijke vertaling betekent zwart in Papiamentu. Het wordt door vele mensen gezien/gebruikt als scheldwoord. Terwijl het 1 van de mooiste kleuren is. Wij moeten trots op onze kleur zijn. Zonder kleur in de wereld wordt alles pretu en grijs.

COLORISM staat in het kader van “self love, self respect and most important self acceptatie”. Hiermee  wil ik het woord pretu krachtig maken en het positiviteit inbrengen. De boodschap is: wees trots op je skin and FUCK colorism! Laat de wereld zien dat je pretu bent.

Jij hebt voor vele personen een belangrijke rol gespeeld. In het kader van self love, self acceptatie and self respect zijn wij geïnspireerd door jou! Wij willen jou inspireren door middel van onze kleding lijn, door onze kleuren bij elkaar te brengen en elkaar empoweren en up-liften. Because that is what we do best.

18341739_1160824114040372_2866338671049170269_n

 

 

 

COLORISM - PIC

 

 

Shadeska Nicolina WINNER

Shadeska Nicolina is op Curaçao geboren. Ze woont sinds het jaar 2000 in Nederland. Ze is voor haar studie Bedrijfseconomie en postdoctorale opleiding registeraccountant naar Nederland gekomen. Shadeska Nicolina is registeraccountant en business coach, internationale spreker en auteur van het boek ’37 Powerful ways to great lifestyle and financial security’. Shadeska heeft verschillende ambitieuze ondernemers geholpen met een strategische visie en strategisch plan om meer winstgevendheid en resultaten in hun bedrijf te behalen, zodat ze het leven kunnen leiden die zij willen leiden.

– Shadeska is registeraccountant met jarenlange ervaring van bedrijven en financiële kennis.

– Shadeska heeft hetzelfde podium gedeeld met haar coach JT Foxx, Wereld’s #1 Wealth Coach, Vanilla Ice van het hitliedje Ice Ice Baby, Robert Kyosaki van de beststeller Rich Dad Poor Dad, zijn vrouw Kim Kyosaki en internationale entrepreneur Michelle Mone.

– Shadeska is dit jaar naar Atlanta geweest en high level business training gevolgd van de President van High Point Universiteit, Dr. Nido Qubein die in de Raad van Commissie zit van verschillende bedrijven onder andere Great Harvest Bread Company, BB&T (een billion dollar financiële instelling in Verenigde Staten) en La-Z-Boy corporaties,waardoor haar klanten ook de beste resultaten kunnen behalen.

Nicolina, Shadeska - PIC

 

DCP 2017

Click here to visit the 2017 Gallery

PARTNERS & SPONSORS

logo Antiliaans Netwerk
BAM_HOR_L_RGB
ocanlogo
ADCS logo verkleind
Gemeente Den Haag Logo